Groep Annelieke- Rinske

De kinderboekenweek

De kinderboekenweek is begonnen! In de school is een prachtige themahoek ingericht, in de sfeer van het Midden Oosten. Want rondom het thema van dit jaar -'Reis je mee?'- gaan wij naar het midden Oosten. Met de onze 'Ster van de week' als piloot, zijn we naar de hoek gevlogen. Hier hebben we ons verwonderd over de prachtige kleuren, lampjes, zachte stoffen, muziek. 

Lees meer

Herfst is begonnen

In groep 1/2 genieten we volop van de herfst. Wat mooi, al die vallende bladeren. En er groeien echte paddenstoelen in de heg op ons schoolplein! Binnenkort gaan we een herfstwandeling maken, om alle veranderingen in de natuur goed te bekijken. Gezellig! In de klas schilderen we vliegjes en mugjes in het spinnenweb. We tekenen spinnenwebben in scheerschuim.. Genoeg leuks te doen rondom dit leuke thema!

Lees meer

De eerste weken

We zijn inmiddels alweer enkele weken met elkaar aan de slag, in groep 1-2. Wat hebben we al hard gewerkt, geknutseld en vooral veel spelend geleerd.  Sil (de handpop van onze methode 'Sil op School') ging voor het eerst naar school, net zoals een deel van onze leerlingen. Sil vond het super spannend. Maar gelukkig konden wij hem helpen.

Lees meer

Een nieuw schooljaar

Dag allemaal, Wij zijn de jongsten van de school. In onze gloednieuwe klas spelen we graag in de hoeken en met alle materialen. Hoge torens bouwen in de bouwhoek, knutselen met de spulletjes uit onze grote knutselkast, koken in de huishoek, onze namen stempelen in de lees-schrijfhoek, en binnenkort krijgen we een zand-watertafel! Joepie!

Lees meer
Top