Groep Annelieke- Rinske

Kinderboekenweek

Ook in de kleutergroep is het Kinderboekenweek! Het thema 'En toen..' is zichtbaar in de huishoek, die omgetoverd is tot een heus kasteel. Ook hebben we een kasteel-poppenhuis. We knutselen, praten, zingen, dansen en spelen over het thema. 

Lees meer

Een bezoek aan het bos

We hebben super leuk uitstapje gemaakt, naar Natuurcentrum De Maashorst. Daar leerden we vanalles over eekhoorns! Wist je bijvoorbeeld dat eekhoorns meerdere nestjes bouwen? En dat ze in een boom omhoog cirkelen om roofvogels te foppen? Slim zeg! Nadat de mevrouw van het natuurcentrum ons wat had verteld, mochten we het bos in met een tas vol leuke opdrachten! 

Lees meer

De start van het nieuwe schooljaar

Wij zijn de jongsten van de school. De start van het nieuwe schooljaar was best een beetje spannend. Maar al snel waren we heerlijk samen aan het spelen.  Met kinderchampagne hebben we getoost op een ‘gelukkig nieuw schooljaar’ :-) Nou, dat gaat vast en zeker lukken! Want we hebben toevallig mega leuke kinderen in de groep! En Sil en Lis, handpoppen van onze kleutermethode ‘Sil op School’, horen er natuurlijk ook bij!

Lees meer
Top