Groep Dominique-Jordy

Toverland

Wij hebben een super leuk schoolreisje gehad! Met de bus zijn we naar Toverland gereden en daar hebben we een hele gezellige dag gehad. In de ochtend hebben we met de hele klas door het park gelopen en zijn we in allerlei leuke attracties geweest.

Lees meer

Sint, sint, sint!!!!!!

Volgende week komt Sinterklaas met zijn pieten op school!!! We hebben heel veel pietenplaatjes gekregen, maar ook een leesbordje van de Sint. Hierop moesten we alle pietenplaatjes plakken. Nu kunnen de pieten leren lezen, mede dankzij ons!

Lees meer

Sinterklaas is in het land!

Het was nog even de vraag of dat de pakjesboot naar Zaanstad kon varen. Maar gelukkig ging alles goed! Sinterklaas is zaterdag aangekomen in Nederland. 

Lees meer

Happy Halloween!

We hebben allemaal een fijne herfstvakantie gehad. Er werden in de vakantiekring leuke dingen verteld en er werden zelfs spulletjes meegenomen om aan iedereen te laten zien.  

Lees meer

Kinderboekenweek

‘’Kom erbij’’ dat is het thema dit jaar van de Kinderboekenweek!  Het gaat over vriendschappen. Dat vinden wij erg belangrijk. In de klas hebben Juf Geertje en Meester Jordy een boekenwinkeltje gemaakt.

Lees meer

Welkom op onze klassenpagina

Welkom op de klassenpagina van groep 3/4, leuk dat jullie een kijkje komen nemen.  We zijn inmiddels gestart met het schooljaar 2018-2019. We hebben een hele fijne klas met in totaal 11 kindjes. 9 jongens en 2 meisjes. 

Lees meer
Top