Groep Yara

Wat fijn om weer samen te zijn!

  We zijn weer een aantal weken op school na die gekke coronatijd.  Wat was ik blij om de kinderen weer te zien en wat waren de kinderen blij om elkaar weer te zien. Er was meteen weer een fijne sfeer in de klas, alsof de kinderen nooit weg waren geweest. 

Lees meer

Een challenge

Hallo allemaal, Wat beleven we nu een rare tijd met het coronavirus. We moeten vanuit ons huis aan school werken, dat is wel een beetje gek. Gelukkig kunnen we elkaar via de telefoon of via Microsoft Teams spreken (en zien). Veel kinderen hebben meegedaan aan de challenge. Wat heb ik gelachen om sommige foto’s en video’s. Jullie hebben erg hard je best gedaan om de opdrachten uit te voeren. 

Lees meer

Uitjes met de klas

In een van de eerste weken van het schooljaar zijn wij met onze groep en groep 6/7 naar de obstacle run geweest bij de Geffense plas. Wat hebben we daar flink gerend en gespeeld. Het was echt heel leuk maar ook wel een beetje vermoeiend.

Lees meer

Wandelende takken in de klas!

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gehoord hebben, hebben we de afgelopen twee weken wandelende takken op bezoek gehad in de klas. We hebben leuke opdrachten gedaan met betrekking tot de wandelende takken, kleurplaten van ze gemaakt en lekker met ze gespeeld.

Lees meer

Een speelmoment in de klas

Nou wat kunnen wij hard werken zeg in groep 5/6. Dat harde werken mag natuurlijk zo nu en dan beloond worden met spelen. Er wordt gezellig samen gespeeld op een rustige manier. 

Lees meer

De eerste week

Hoi allemaal, Welkom op de pagina van groep 5/6. Op deze pagina zullen nieuwsberichten en foto’s komen te staan van uitstapjes en werkjes die wij maken met de groep.  De gymdagen zijn een beetje verandert dit schooljaar. Wij gymmen namelijk op maandag en vrijdag. 

Lees meer
Top