Festiviteiten

Koningsspelen

Vrijdag 12 april heeft onze school meegedaan met de Koningsspelen. We hebben een sport- en speldag gehouden. Zowel binnen als buiten de school. Het was koud, maar we hebben ons enorm vermaakt.

Lees meer

Schoolreisje Uden

4 april 2019 zijn we op schoolreisje naar Toverland geweest. Het was een heel fijne dag. We hebben er allemaal erg van genoten. 

Lees meer

Carnaval in Uden 2019

1 maart was er een gezellige carnavalsviering in de aula in Uden. De kinderen waren allemaal mooi verkleed. Eerst waren er activiteiten in de klas en 's middags was er een playbackshow met optredens van de kinderen uit de diverse klassen.

Lees meer

Skiën 2019

Donderdag 14 februari zijn we met de hoogste groepen wezen skiën bij de Jelle van de Berg stichting in Uden.

Lees meer

Sneeuwpret januari 2019

Woensdag 23 januari lag er een dik pak sneeuw op het plein. Daar hebben we veel plezier van gehad in de pauzes.

Lees meer

Kerstinloop Uden 2018

Woensdag 19 december was er weer een gezellige Kerst-inloop in Uden. Er kwamen veel leerlingen met hun ouders en andere familieleden even een kijkje nemen.

Lees meer

Sinterklaas op bezoek

5 december kwam st Nicolaas op bezoek op de Sterrenkijker in Uden. Hij werd feestelijk onthaald door alle kinderen in de aula.

Lees meer

Een kinderboeken-schrijver op school

Vrijdag 23 november kwam de bekende kinderboekenschrijver Jozua Douglas naar Uden voor een bezoek aan de Sterrenkijker.. In de aula vertelde hij aan de drie hoogste groepen van alles over zichzelf en zijn beroep als boekenschrijver. Dit bezoek was voor iedereen een groot succes.

Lees meer

Het nationaal schoolontbijt

6 november deed de Sterrenkijker Uden mee aan het Nationaal schoolontbijt.  De plaatselijk ALDI supermarkt had voor iedereen allerlei gezonde levensmiddelen naar school gebracht, voor een gezond ontbijt.

Lees meer

Bezoek aan een legertruck

Op een doordeweekse dag stond er zomaar ineens een legertruck op onze parkeerplaats. De chauffeur vond het prima als de kinderen even een kijkje in zo'n truck zouden nemen.

Lees meer

Kinderboekenweek in Uden 2018

Tijdens de kinderboekenweek zijn er foto's gemaakt van de diverse groepsoverstijgende activiteiten in de aula. De kinderboekenweek is gezamenlijk geopend in de aula en weer met zijn allen afgesloten met de uitreiking van de prijzen voor de beste voorlezer en beste tekenaar van de school.

Lees meer
Top