Festiviteiten

Sinterklaas op bezoek

5 december kwam st Nicolaas op bezoek op de Sterrenkijker in Uden. Hij werd feestelijk onthaald door alle kinderen in de aula.

Lees meer

Een kinderboeken-schrijver op school

Vrijdag 23 november kwam de bekende kinderboekenschrijver Jozua Douglas naar Uden voor een bezoek aan de Sterrenkijker.. In de aula vertelde hij aan de drie hoogste groepen van alles over zichzelf en zijn beroep als boekenschrijver. Dit bezoek was voor iedereen een groot succes.

Lees meer

Het nationaal schoolontbijt

6 november deed de Sterrenkijker Uden mee aan het Nationaal schoolontbijt.  De plaatselijk ALDI supermarkt had voor iedereen allerlei gezonde levensmiddelen naar school gebracht, voor een gezond ontbijt.

Lees meer

Bezoek aan een legertruck

Op een doordeweekse dag stond er zomaar ineens een legertruck op onze parkeerplaats. De chauffeur vond het prima als de kinderen even een kijkje in zo'n truck zouden nemen.

Lees meer

Kinderboekenweek in Uden 2018

Tijdens de kinderboekenweek zijn er foto's gemaakt van de diverse groepsoverstijgende activiteiten in de aula. De kinderboekenweek is gezamenlijk geopend in de aula en weer met zijn allen afgesloten met de uitreiking van de prijzen voor de beste voorlezer en beste tekenaar van de school.

Lees meer
Top