Festiviteiten

Carnaval in Uden

21 februari hebben we een fijne carnavalsviering gehad op de Sterrenkijker in Uden. De kinderen en de meesters en juffen waren leuk verkleed. We hebben in de klas in ontspannen sfeer carnaval gevierd en zijn daarna naar de gymzaal gegaan voor een spetterende Playbackshow.

Lees meer

Skiën in Uden 2020

Woensdag 12 februari, zijn we met alle schoolverlaters wezen skiën bij de Schans in Uden. Deze activiteit werd georganiseerd door de Jelle van den Berg Stichting. De doelstelling van de Jelle van den Berg Stichting is dat “het plezier van de Snowsports” voorop staat en dat zij mogelijkheden creëren voor kinderen die net iets extra nodig hebben om te leren skiën.

Lees meer

Kerst inloop Uden 2019

Op 18 december was er weer onze jaarlijks kerstinloop. Het was een gezellige bijeenkomst met allerlei kerst activiteiten. Van deze druk bezochte avond is weer een tijdelijk in te zien fotoalbum gemaakt.

Lees meer

Kinderboekenweek 2019

Vrijdag 11 oktober hebben we de kinderboekenweek in Uden afgesloten. Het thema was "Reis je mee? "

Lees meer

Obstacle Run

Op vrijdag 13 september werden de groep van juf Annemiek en de groep van juf Lieke door een grote touringcar opgehaald. Om naar Oss te gaan, waar ons een toffe ochtend stond te wachten. We waren namelijk uitgenodigd om deel te nemen aan de Obstacle Run. Ook enkele groepen van HUB Oss en Sterrenkijker Oss waren er aanwezig.

Lees meer
Top