Groep Froukje

Alaaf allemaal

Wij hebben vandaag een leuke carnavalsdag op school gehad. Hiervoor hadden wij de klas ook mooi versierd met allerlei knutsels. Kijk maar eens naar de kleurrijke foto's.

Lees meer

Speuren in het bos

Woensdag zijn wij met de klas naar het bos geweest. In het bos zijn wij opzoek gegaan naar verschillende soorten dierensporen. Wij hebben van alles gevonden van veren tot holletjes tot drolletjes!

Lees meer

Kerstontbijt op school

Wij hebben vandaag een heerlijk kerstontbijt op, met allerlei hapjes. Daarnaast hadden wij de klas ook mooi versierd met mooie kerstknutsels.  Kijk maar eens naar de foto’s. Gister zijn wij ook met de klas naar ‘ Uden on ice’  geweest. Het was erg leuk en koud!

Lees meer

Sinterklaas was op school

Vandaag was het feest op school!! Sinterklaas was op school samen met 3 Pieten. Het was erg gezellig en we hebben leuke cadeaus gekregen.

Lees meer

Sinterklaas is weer in het land

Het is feest, want Sinterklaas is weer in het land!!  Voor dit gezellige feest hebben wij ook de klas versierd.  Kijk maar eens naar onze mooie werkjes.

Lees meer

Schoolontbijt

Dinsdag 5 november zijn wij de dag begonnen met een ontbijtje in de klas.  We hebben allemaal heerlijk gegeten en gedronken. Het was een gezellige start van de dag!!

Lees meer

Halloween

De afgelopen 2 weken hadden wij het thema ‘ HALLOween’ in de klas.  Onze hele klas hing vol met mooie knutsels.

Lees meer

Kinderboekenweek 2019

Vandaag hebben wij de kinderboekenweek afgesloten. Het thema ‘ Reis je mee?’ vonden wij erg leuk. Zo hebben wij met de klas het boek ‘ De droomreis van neef Karel’ gelezen.

Lees meer

Het is weer herfst!!!

Het is weer herfst!!! Buiten ligt het schoolplein al vol met kastanjes!! Deze verzamelen wij graag met de klas. 

Lees meer

De eerste schoolweek

De eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen!! En wat hebben we al veel gedaan en geleerd.  We hebben fijn kennisgemaakt met elkaar, een mooie verjaardagskalender gemaakt, vreedzaam samen gespeeld en al hard gewerkt in de reken- en spellingsboeken.

Lees meer

Een nieuw schooljaar.

Op onze groepspagina schrijven wij regelmatig allerlei nieuwtjes uit de klas.

Lees meer
Top