Groep Lieke

Natuureducatie- Diersporen

Op woensdag 11 december zijn we op stap gegaan naar de Hooge Vorssel.  Daar kregen we een introductieles over diersporen en vervolgens zijn we in groepjes het bos in gegaan op zoek naar diersporen. 

Lees meer

Vol verwachting

Op donderdag 5 december hebben wij gezellig in de klas Sinterklaas gevierd. We hebben een dobbelspel gespeeld met startkapitaal van 3 pepernoten; 

Lees meer

Superspeurders

Superspeurders – uitstapje naar de bibliotheek  Op dinsdag 26 november gingen op expeditie naar de bibliotheek in Uden, op zoek naar…

Lees meer

Dierendag 2019

Afgelopen vrijdag was het dierendag. Lonneke heeft thuis 3 kittens en zij kwamen bij ons op bezoek. Alle kinderen uit de groep mochten even lekker knuffelen en spelen met de kittens. 

Lees meer

Rekenen in de klas.

Als een blok van rekenen is afgelopen, spelen we nog een eindspel. Dit spel staat in het werkboek en ook een spel aan het einde van het oefenboek, wat beide mee naar huis komt.

Lees meer

Operatie Market Garden

Op woensdag 18 september kwam er een hele colonne van legervoertuigen, onder leiding van o.a. echte veteranen van verschillende nationaliteiten naar de markt in Uden. Laat het nou onder schooltijd geweest zijn…. Wij gingen dus op pad! Met de hele groep zijn we naar de markt gewandeld om dit bijzondere gebeuren te bewonderen. Wauw, wat een beleving.

Lees meer

Nou aangenaam

  Nou, aangenaam…

Lees meer

Een nieuw jaar

Welkom op de pagina van onze groep ; groep 6/7 We starten met een groep van 13 leerlingen en juf Lieke is er elke dag.

Lees meer
Top