Groep Willanda-Daphne

ONTBIJTEN GEEFT JE ENERGIE

Een auto rijdt niet zonder benzine en een telefoon werkt niet met een lege batterij. Dat vinden we heel gewoon. Maar zelf haasten we ons soms zonder ontbijt de deur uit. Terwijl je lichaam echt een ontbijtje nodig heeft om met energie aan de dag te beginnen.

Lees meer

Voorlezen

Afgelopen week hebben Wiebe, Luuk en Randy meegedaan met de voorleeswedstrijd in de klas. Alle drie hadden ze een mooi boek uitgezocht waar ze een stukje uit voorlazen. Ze deden het alle drie super knap.

Lees meer

Obstacle Run

Tijdens de Obstacle Run bij de Geffense Plas heeft onze klas zich van zijn sportiefste kant laten zien! Er kon uit verschillende routes een keuze worden gemaakt en sommigen hebben zelfs meerdere parcours afgelegd. Het parcours ging door zand en water, onder netten door, over boomstammen heen en wat al niet meer.

Lees meer

Fossielen

We zijn naar Natuurcentrum De Maashorst geweest waar we een leuke les over stenen hebben gehad. Er waren 8 opdrachten rondom dit thema die we in groepjes hebben gedaan. Zo hebben we o.a. ontdekt wat voor verschillende stenen er allemaal zijn en  hoe deze eruit zien onder een microscoop.

Lees meer
Top