Stichting Oosterwijs

Oosterwijs

Stichting Oosterwijs

De Sterrenkijker is een school voor speciaal onderwijs. Samen met De Sonnewijser geven wij onderwijs aan leerlingen die door hun gedrag problemen hebben bij het leren en ontwikkelen. De Sterrenkijker en De Sonnewijser zijn één school, maar werken als twee zelfstandige scholen, ieder met een eigen directie.
 

Oosterwijs

De Sterrenkijker

De Sterrenkijker is de afdeling voor leerlingen van 6 tot en met 13 jaar. De Sonnewijser geeft voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen van 12 tot en met 20 jaar. De Sterrenkijker heeft twee locaties: één in Oss en één in Uden. Beide scholen hebben een eigen (locatie)directeur die belast is met de dagelijkse leiding.
 

Oosterwijs

Het bestuur

De Sterrenkijker is een school voor neutraal bijzonder onderwijs. Neutraal bijzondere scholen vinden dat alle levensbeschouwingen en maatschappelijke stromingen gelijkwaardig zijn. Bijzondere scholen zoals De Sterrenkijker worden bestuurd door een vereniging of stichting. Ons bestuur is de Stichting Oosterwijs. Dat is een ‘dochter’ van Stichting Oosterpoort, een instelling voor jeugdhulpverlening.

Hieronder kunt u de jaarverslagen 2016 en 2017 inzien.

Jaarverslag 2016  

Jaarverslag 2017

Oosterwijs

Personeel Oosterwijs

Op deze pagina kan het personeel inloggen.
 

Top